Knutepunktet for en minneverdig dag

Vi tilbyr alle tjenestene du trenger for å skape opplevelser som blir husket, enten det er kurs, konferanse, bryllup, event eller selskap. Når alt kommer til alt, er det det folk vil ha. 

Skreddersydde arrangementer i toppklasse!

Memoria er knutepunktet for en minneverdig dag, enten det er kurs, event, bryllup eller selskap. Gjennom grundig forarbeid vil våre erfarne, kreative og dedikerte mennesker skreddersy arrangementer i toppklasse. Vi tilbyr alle tjenestene du trenger for å skape opplevelser som blir husket. Når alt kommer til alt, er det det folk vil ha.

Kontakt oss!

Opplevelser fra hjertet 

Ikke lyst til å arrangere en reprise av noe du har deltatt på før? Da har du kommet rett. Vi skreddersyr og håndplukker for å gi dere et unikt firmaarrangement på deres premisser.

Skal du arrangere noe for bedriften, og ønsker å gi deltakerne inspirasjon, motivasjon og opplevelser?

Spør oss om opplevelser Opplevelser

 • Det unike

  Bryllupet vil bli unikt, som dere. Vi lytter for å lære hvem dere er og hva dere vil ha, og foreslår løsninger vi tror dere vil like.Å gifte seg er en av de aller største begivenhetene i livet – en begivenhet som krever planlegging og hvor kunnskap og erfaring er gull verdt. Med en profesjonell planlegger er dere godt på vei.


  One stop shop for bryllup Bryllupsdestinasjonen

 • Bryllup i utlandet 

  Vi realiserer ditt drømmebryllup! Virkeliggjør ditt utenlandsbryllup. Drømmer du om å si JA med sand under føttene, eller på et herskapelig slott? Vi hjelper deg med å realisere drømmene dine om et magisk destinasjonsbryllup.

  Send oss en forespørsel Våre destinasjoner

 • One stop shop for wedding

  Sijabra eller «si ja bra» har utspring fra bryllupsplanlegger Thomas B.Dahlberg som gjennom mange år og i dialog med brudepar har erfart hvor komplekst og krevende det er å planlegge et bryllup og feiringen av dette. I mange tilfeller medfører kompleksiteten til samboerskap fremfor giftemål. Nå har vi løsningen for de som skal gifte seg og de som skal levere tjenester til bryllupet.

  Gå til Sijabra

 • USA & UK 

  Vi har inngått samarbeid med fire store aktører i utlandet for å styrke vår branding og kan i dag invitere utenlandske brudepar for vielse i Norge. Thomas B Dahlberg som er eier og daglig leder av Memoria, har også mulighet å vie brudeparet symbolsk. Vi har ti ulike og unike destinasjoner i Norge. 

  Gå til Norway wedding

Skreddersydde events og firmaarrangement

Enten du planlegger en blåtur, produktlansering, konferanse eller sommerfest, sørger vi for at det blir minneverdig. Vi hjelper både store og små virksomheter, med store og små arrangement. Målet er å inkludere alle deltakerne, og å gi alle en god opplevelse – ikke minst deg som står bak.

Still oss et spørsmål Les mer om oss

Kurs eller konferanse? 

For å få ett vellykket kurs eller konferanse er det en kabal der mye skal klaffe. Memoria hjelper bedrifter med nettopp det, og kan bistå med alt fra lokaler, hotell og overnatting, kurspakker, konferansier til catering, i tillegg til planlegging og gjennomføring.

Be om tilbud Les mer om oss

 • Laurence W. Odfjell - Meget vellykket arrangement

  Laurence W. Odfjell
  ODFJELL SE

  Meget vellykket arrangement

  Dere var hjelpsomme med å arrangere alt fra dekorasjon til deilig mat. Vi er takknemlige for deres oppfølging av våre ønsker og deres velvillighet ovenfor oss og våre gjester.
  ----

 • Arne Alræk - For en fest!!

  Arne Alræk
  Frydenbø AS

  For en fest!!

  Fra A til Å gjorde dere en glimrende jobb og gav oss, som var så heldig å være til stede denne kvelden, en uforglemmelig opplevelse. Under prosessen i forkant klarte dere på en glimrende måte å få alle engasjert og gi av seg selv, noe som vi så resultatet av i filmen som er blitt en del av vår historie. Fantastisk flott innslag og påfunn, noe nytt, spennende, samlende og veldig kjekt å få være en del av.
  ----

 • Jan Magne Moberg - Service og god oppfølging.

  Jan Magne Moberg
  BRAVIDA NORGE AS

  Service og god oppfølging.

  Enkelt å booke med bare ett kontaktpunkt. Transport, overnatting, møterom og mat ble slik vi hadde sett for oss. Service og kvalitet var meget bra.

 • Alexander Bølstad - Mektig imponert.

  Alexander Bølstad
  Bølstad AS

  Mektig imponert.

  Meget profesjonell og utmerket kommunikasjon. Dagen ble perfekt for oss og sprengte alle forventinger! Vi kan derfor anbefale Memoria på det sterkeste. - Ved enhver passende anledning kommer vi til å forespørre deres tjenester.
  ----